Viete, čo jete. O vašej bagete vám povieme úplne všetko

Možno to znie ako klišé, ale už po pár klikoch na našej stránke pochopíte, že skutočne viete, čo jete. Prezradíme vám aj najmenší detail o bagete, na ktorej si práve pochutnávate.

Nemáme čo skrývať. Jednoducho a prehľadne si na našom webe rozkliknete každý jeden zo širokej ponuky výrobkov Grotto.

Zloženie výrobku vám ukážeme do najmenších detailov. U nás nájdete nielen gramáž, ale aj reálnu a neretušovanú fotografiu každej jednej ingrediencie. Presvedčte sa na vlastné oči!

Okrem toho obsahuje vizitka každého produktu aj popis, gramáž celého výrobku i jednotlivých surovín, energetickú hodnotu a teplotu skladovania.

Či už dostanete chuť na štedrú bagetu, chrumkavé panini, šťavnatý sendvič, jemnučný croissant či iný zo širokej ponuky výrobkov Grotto, môžete si byť svojou voľbou celkom istí.

Nechajte si tiecť slinky a preklikajte sa dobrotami z kuchyne Grotto. Pozrite sa, ktorá z kombinácií chutí je pre vás tá pravá. Ak máte akúkoľvek otázku, návrh na vylepšenie či nápad, nenechávajte si to pre seba. Zaujíma nás váš názor. Zostaňte s Grottom a napíšte nám na grotto@grotto.sk a staňte sa našimi priateľmi aj na Facebooku.?