Vitajte na našom novom webe Grotto: Čo všetko tu nájdete?

Lahôdky z našej kuchyne poznáte a môžete sa na ne spoľahnúť, avšak čokoľvek o svojej obľúbenej bagete si môžete kedykoľvek overiť.

Nič neskrývame

Nechceme vás ale iba nakŕmiť, chceme vám urobiť radosť a hrať fér. Naše výrobky vznikajú pod taktovkou kreatívnych majstrov kuchárov, no i pod drobnohľadom kontrolórov a technologických špecialistov. Každý z detailov o výrobe a zložení bagety, na ktorej si chcete pochutnať, nájdete tu, na našom novom webe.

Jednoducho a prehľadne sme pre vás usporiadali dôležité informácie o všetkých výrobkoch od gramáží, cez podrobné zloženie až po teplotu skladovania.

Spoľahnúť sa môžete aj na svoj zrak. Na všetkých fotografiách sú naše reálne výrobky bez príkras. Zároveň vám budeme prinášať zaujímavé články o jedle a stravovaní.

Grotto všade s vami

Na náš web sa dostanete kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Postačí aj mobil.

Vďaka responzívnemu dizajnu si komfortne pozriete stránku aj v mobilnej verzii a všetky informácie o lahôdkach Grotto tak máte stále vo vrecku.

Náš web stále zlepšujeme, dopĺňame a odstraňujeme chybičky krásy tak, aby vám na ňom nikdy nič nechýbalo. Nechceme ale len rozprávať, radi si vás i vypočujeme. S akýmikoľvek otázkami, nápadmi a názormi nás môžete kontaktovať na tejto stránke cez kontaktný formulár, alebo nás nájdete na sociálnych sieťach.