Čerstvá novinka Grotto: Sme novým generálnym partnerom hokejistov HC Prešov

Vráťme sa celkom na začiatok. V jedno letné popoludnie sa pri káve stretli traja amatérski hokejisti, aby sa porozprávali a oddýchli si. Medzi nimi bol riaditeľ klubu Martin Valko a obchodný riaditeľ Grotto Marek Oros.

Samozrejme, milovníci športu sa pustili do debaty o hokeji a reč prišla i na to, ako bude vyzerať reštart prešovského klubu v slovenskej extralige. Tento moment priniesol prvotný nápad. A keďže Marek Oros pochádza z Prešova, o to viac sa mu páčila myšlienka podporiť klub z jeho rodného mesta.

„Bola to neviazaná debata, žiadne plánované stretnutie o sponzorstve. Ako rodenému Prešovčanovi a amatérskemu športovcovi sa mi však zapáčil nápad, že by sme priložili ruku k dielu. Začali sme teda premýšľať, ako by naša značka mohla staronovému klubu pomôcť,“ upresňuje Oros.

Počas stretnutia s majiteľom Grotto nebolo o čom premýšľať. Keďže aj on sám aktívne športuje a podporuje viacero mládežníckych športovcov, neváhal a spoluprácu s prešovskými hokejistami schválil. 

Grotto a pohyb idú dokopy 

Každoročne predáme na Slovensku približne desať miliónov bagiet. Pôžitok z plnej chuti prinášame najmä ľuďom, ktorí sú v neustálom pohybe. 

Medzi inými sú to študenti, cestujúci alebo turisti. O tom, že Grotto a pohyb idú dokopy, rovnako svedčia športové akcie, ktoré sme doteraz podporili.

Ak ste napríklad v auguste absolvovali Nemčiansky beh alebo ste si vyšliapali Donovalský drapák, v cieli vás čakala chutná odmena v podobe našich bagiet.

Takže keď sme uvažovali nad spoluprácou s HC Prešov, opäť nás pozitívne ovplyvnila myšlienka, že podporíme šport na Slovensku.

Samozrejme, treba otvorene priznať, že partnerstvo pomôže aj nám. Veď napokon, ako diváci nás uvidíte na všemožných miestach. 

Klub ponesie naše meno – po novom si teda pôjdete pozrieť zápas klubu HC GROTTO PREŠOV.

Okrem toho si nás všimnete pri vstupe na štadión, na ľadovej ploche, mantineloch, dresoch a tiež na sociálnych sieťach klubu. 

Čerstvé novinky pre fanúšikov 

Hokej je úžasným zážitkom aj vďaka fanúšikom a na to nezabúda ani klub, ani my v Grotto. 

Tak ak na štadión v Prešove zavítate, iste sa zastavte v bufetoch, v ktorých si pochutnáte na našich výrobkoch. Ich skvelú chuť spoznajú tiež partneri, ktorí budú Grotto produkty dostávať vo VIP zóne. 

A aby toho nebolo málo, nezabudnite sledovať sociálne siete klubu. Spolu s prešovskými hokejistami tam pre vás pripravujeme zaujímavé súťaže. 

Odmenou, prirodzene, budú Grotto výrobky a ich pôžitok z plnej chuti. 

Hokejová radosť pre celý región 

Diváci nevideli v Prešove extraligový hokej dlhých 21 rokov. Klub tento úspech vníma ako obrovský záväzok, a to voči fanúšikom aj partnerom.

„Zvlášť v covidových časoch si vážime, že prišla pomoc od tohto ekonomicky silného partnera. Preto sa budeme snažiť, aby náš hokej chutil rovnako dobre ako výrobky od Grotto,“ uvádza Martin Vaľko, riaditeľ prešovského klubu.

Hokejisti to ale nebudú mať ľahké, pretože všetky mužstvá sú papierovo silné. I napriek tomu im však ambície do budúcna nechýbajú. 

„Hoci bude nadchádzajúci ročník náročný, naším cieľom je dostať sa do play-off. Tam sa začína nová súťaž, v ktorej môže nastať hocičo. Sme tretím najväčším mestom na Slovensku, takže určite by sme sa tešili aj z umiestnenia v prvej trojke. (úsmev) 

Okrem toho do budúcna plánujeme vybudovať klub, na ktorý bude hrdý celý prešovský región. Najdôležitejší sú fanúšikovia. Chceme, aby sa na štadión radi vracali, pretože sú dôležitou súčasťou úspechu,“ dodáva na záver Vaľko.

Sezóna štartuje 24. septembra, tím HC GROTTO PREŠOV odohrá svoj prvý zápas doma s Banskou Bystricou. 

Aby ste vedeli o aktuálnom dianí u nás v Grotto aj v prešovskom hokejovom klube, sledujte nás na sociálnych sieťach. Už teraz sa tešíme, keď vás uvidíme na štadióne.