Jeseň v Grotto má príchuť syra a zemiakového šalátu. Novinkou je aj vylepšené pečivo

Na pulty prinášame novú syrovú bagetu a bagetu so zemiakovým šalátom. Okrem ingrediencií sme vylepšili aj receptúru nášho pečiva. Zbadáte túto zmenu po chuti?

Nová receptúra pečiva aj technológia výroby

Hoci majú naše produkty rozličné chute, jedno majú predsa len spoločné – pečivo, ktoré si sami vyrábame a pečieme priamo v Bartošovej Lehôtke. Vďaka tomu máme priamy prístup k jeho zlepšovaniu a nemusíme nič riešiť po dohode s dodávateľom. 

Novinky, ktoré si vymyslíme, dokážeme ihneď vyskúšať, a tak sa k vám dostanú oveľa rýchlejšie. 

Naším najnovším počinom je upravená receptúra pečiva, vďaka ktorej sú Grotto bagety, bagetky, panini a sendviče na pohľad nadýchanejšie a chuťovo vláčnejšie. Najlepšie však urobíte, ak si to porovnáte sami.

Okrem samotnej receptúry prešlo zmenou aj technologické vybavenie našej pekárne. Investovali sme do nákupu priebežnej kysiarne, ktorá sa stará o to, aby každý náš pekárenský výrobok určený na prípravu bagiet a bagetiek vykysol vždy rovnako. 

Bavorská Grotto bageta vyrobená zo špaldovej múky.

„Inovácia spočíva v novej technológii priebežného kysnutia, ktorú nastavili najlepší technológovia z tejto oblasti. Takýto postup zabezpečuje rovnaký tvar všetkým našim výrobkom. Cesto je zároveň nadýchanejšie, jemné a vláčne,“ vysvetľuje manažérka kvality Anna Lalíková.

Bageta pre milovníkov syrov

Často sa zo strany našich zákazníkov stretávame s prosbou o výrobky pre vegetariánov a vegánov. Vaše požiadavky nám nie sú ľahostajné a záleží nám na tom, aby si na produktoch Grotto pochutnali naozaj všetci.

Vegetariánom prinášame syrovú bagetu zo špaldového cesta. Na jej výplni sme rozhodne nešetrili, pretože v nej nájdete poriadnu porciu tvrdého plátkového syra a syra s bielou ušľachtilou plesňou typu camembert. 

syrova bageta grotto

Po zahryznutí vás prekvapí výrazná, no jemná chuť kremžského dresingu. Keď po tom všetkom narazíte na kúsky cherry paradajok a vareného vajíčka, nič iné ako „mňam“ si povedať nemôžete.

V prípade rýchleho nákupu kvôli veľkému hladu stačí siahnuť po bagete so žltou etiketou.

Bageta so zemiakovým šalátom už takisto v predaji

V rámci rozširovania nášho portfólia vám prinášame ešte jednu exkluzívnu novinku, ktorou je bageta s poriadnou dávkou zemiakového šalátu. Okrem klasickej obedovej špeciality v nej nájdete kyslú uhorku a lahodnú malokarpatskú salámu.

Mix týchto chutí dotvára jemná chuť vylepšenej bielej bagety z našej novej kysiarne.

bageta zemiakovy salat grotto

Možno si poviete, že zemiakový šalát vás nedokáže ničím prekvapiť, no to ste ho ešte neochutnali v bagete s malokarpatskou salámou. 

Vďaka tejto novinke si môžete dopriať nedeľnú klasiku v ktorýkoľvek všedný deň. Nie nadarmo sme tento výrobok označili za revolúciu chutí.

V obchodoch a na čerpacích staniciach ho spoznáte podľa zelenej etikety.

V ťažkých časoch stojíme za kultúrou

Pandémia zasiahla všetkých, ale najvýraznejšie ľudí z oblasti kultúry a športu. Kvôli zrušeným predstaveniam a obmedzenej návštevnosti tých, ktoré zostali, prichádzajú umelci o prácu a my o zábavu.

Preto podporujeme viacero kultúrnych počinov a obzvlášť tie z nášho okolia. Inak to nebolo ani v prípade tohtoročných Kremnických gagov. 

Najznámejší slovenský festival humoru a satiry sme podporili našimi výrobkami, ktorými sa posilnili účinkujúci, ale aj finančne. 

Zdroj: Michal Svitok / Kremnické gagy

Ak ste navštívili Kremnické gagy 2020, veríme, že ste si na zábavnom programe poriadne zgustli.