Na nerozoznanie od mäsových. Grotto predstavuje vegetariánske bagety s produktmi Garden Gourmet

Na Slovensku sa rastlinné a bezmäsité stravovanie stáva čoraz populárnejšie. Pre flexiteriánov, vegetariánov a vegánov je však ponuka v segmente hotových bagiet či sendvičov stále obmedzená.

Ak patríte k fanúšikom tohto typu stravovania, určite to poznáte aj z vlastnej skúsenosti. Zastavíte sa po ceste na čerpacej stanici či v kamennej predajni, chcete si kúpiť občerstvenie, no nemáte si z čoho vybrať.

S tým je však koniec. U nás v Grotto si tento trend dobre uvedomujeme, a preto ďalej rozširujeme ponuku v segmente rastlinných potravinových produktov.

Po tom, ako sme nedávno v spolupráci so šéfkuchárom Michalom Kordošom uviedli na trh rad rastlinných sendvičov Sunshine Vege, prichádzame s ďalšími veggie výrobkami.

Tentokrát ide o rad vegetariánskych bagiet, obsahujúcich výrobky Garden Gourmet: Šťavnaté rezančeky, Pikantné rezančeky a Krehké nugetky. Všetky tri nové vegetariánske bagety sme doplnili poriadnou dávkou zeleniny a lahodným dresingom bez majonézy. 

Receptúry opäť navrhol Michal Kordoš a bagety už sú dostupné vo vybraných predajniach. Pozrime sa teda bližšie na to, čo je ich obsahom a a na aké chute sa môžete tešiť.

Šťavnaté rezančeky

 

V tomto prípade sú základom našej novinky Garden Gourmet lahodné vegetariánske rezančeky. Hoci neobsahujú mäso, chutia možno ešte lepšie ako tie kuracie. Sú šťavnaté, krehké a rozplývajú sa na jazyku.

V spojení s rímskym šalátom, paradajkou a tatarským dresingom bez majonézy vás tak čaká dobrota, ktorej len tak neodoláte.

Krehké nugetky

Zvonku chrumkavé, zvnútra šťavnaté a jemné. Presne také sú vegetariánske nugetky od Garden Gourmet, ktoré tvoria základ tejto bagety. Strúhanka so sezamovými semienkami im prepožičiava rafinovanú krehkosť a zvyšuje pôžitok zo zahryznutia.

Spojenie s chrumkavou sladkou kukuricou, čerstvým šalátom a červenou paprikou dotvára sviežu lahodnú chuť. Celý pôžitok podčiarkuje a umocňuje tatarský dresing bez majonézy.

Pikantné rezančeky

 

Túto šťavnatú, sviežu, no jemne pálivú bagetu sme naplnili taktiež vegánskymi rezančekmi Garden Gourmet, ktoré sú bohaté na rastlinné bielkoviny, takže vášmu telu dodajú množstvo potrebnej energie.

Výrazný chuťový pôžitok dotvára náš pikantný dresing a sviežosť zase pór, čínska kapusta a čerstvý šalát. Zahryznite sa a sami sa presvedčíte o jej lahodnej chuti.

Čerstvé vegetariánske bagety Grotto s produktmi od Garden Gourmet nájdete v chladiacich pultoch u vybraných predajcov a tradične aj v našej podnikovej predajni v Bartošovej Lehôtke.