6 mýtov, ktoré kolujú o bagetách Grotto

Ako je to naozaj s kvalitou surovín, čerstvosťou či nezávadnosťou bagiet Grotto? 

Nič pred vami neskrývame. Ak ide o kvalitu a chuť našich výrobkov, hrdo si za ňou stojíme. Preto sme sa bližšie pozreli na najrôznejšie mýty, ktoré o našich výrobkoch kolujú, a prinášame vysvetlenia k možným nejasnostiam.

1. Kupovať balené bagety je nebezpečné. Môžu prenášať koronavírus.

Sendviče a bagety koronavírus neprenášajú. Dosiaľ nebol zaznamenaný jediný prípad prenosu ochorenia potravinami, čo potvrdil aj Európsky úrad pre bezpečnosť potravín.

Pri výrobe dodržiavame prísne bezpečnostné opatrenia. Priestory výroby pravidelne dezinfikujeme a všetci naši zamestnanci nosia rúška, ochranné odevy, rukavice či pokrývky hlavy. Zároveň každý deň pri vstupe do objektu absolvujú meranie telesnej teploty.

bagety Grotto

Možnosť prenosu vírusu cez potraviny alebo prenášaním obalov je teda krajne nepravdepodobná. Dopriať si plnú chuť našich bagiet, bagetiek, tortíl, sendvičov a panín tak môžete naďalej bez najmenších obáv.

2. Bagety sa vyrábajú z nekvalitných surovín.

Kvalitu potravín si poctivo strážime. Používame iba suroviny od overených dodávateľov a v prípade nedodržania požadovanej kvality ich neváhame vymeniť.

3. Do bagiet výrobca pridáva množstvo aditív.

Do našich bagiet nedávame žiadne prídavné látky, ktoré by predlžovali ich trvanlivosť. Nájdete v nich uvedené len aditíva všetkých použitých surovín.

Či už ide o použité mäsové výrobky, syry alebo dresingy, ich zloženie v plnom znení uvádzame. Prípadným aditívam by ste nevyhli ani pri výrobe domácej čerstvej bagety.

Každý z detailov o výrobe a zložení bagety, na ktorej si chcete pochutnať, nájdete na našom webe.

4. Bagety sú chudobné na náplne, dokopy v nich nič nie je.

Náplňou u bagiet nešetríme, ich chuť je vyladená majstrom kuchárom tak, aby jednotlivé prísady spolu ladili a vytvorili chutný zážitok.

Počas 23 rokov našej existencie sme neustále zlepšovali naše receptúry, aby boli pre vaše chuťové poháriky optimálne vyladené.

sendvice Grotto

5. Balené výrobky nie sú čerstvé.

Ak očakávate od balenej bagety, že bude chrumkavá a takpovediac teplá priamo z pece, tak "čerstvosť" tohto charakteru vám pri našich produktoch zabezpečiť nevieme.

Balené bagety však pečieme denne, plníme ich čerstvými surovinami a dodávame ich priamo na pulty už do 12 hodín. Takže áno, každé ráno sú čerstvé.

vyroba Grotto bagiet

Bagety za svoju čerstvosť vďačia aj špeciálnej technológii balenia, ktorá sa nazýva flow packing (z angličtiny prietokové balenie). S použitím tohto balenia si pokrm zachová čerstvosť až päť dní. Viac o čerstvosti našich produktov si môžete prečítať v článku na našom blogu.

6. Pri výrobe bagiet sa nedbá na hygienu.

Pri výrobe garantujeme dodržiavanie prísnych hygienických noriem, ako aj zdravotnú nezávadnosť a bezpečnosť výrobného procesu a potravín. Dlhé roky máme zavedený systém HACCP, ktorý je garanciou najvyššej kvality nášho výrobného procesu.

Certifikáty ISO 22000:2005 a EN ISO 9001:2000 garantujú, že pri výrobe dodržiavame prísne bezpečnostné opatrenia a výrobu riadime s ohľadom na vynikajúcu akosť našich výrobkov.

Keďže je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť, navštívte našu výrobu cez priložené video a presvedčte sa o tom, že produkty Grotto vyrábame s najväčším dôrazom na kvalitu a pre maximálny pôžitok z plnej chuti.

V prípade, že máte akékoľvek otázky či nápady na zlepšenie, môžete sa na nás obrátiť priamo na tejto stránke cez kontaktný formulár, prípadne na sociálnych sieťach.