Už ste ich videli? Grotto po rokoch prichádza so šťavnatejšími chuťami aj obalmi

Keď najbližšie narazíte na Grotto, iste vám udrie do očí zásadná novinka. V dizajne totiž nastalo mnoho zmien, ktoré sa premietli do celej komunikácie značky.

Nové obaly, vylepšený web či sviežejšia komunikácia na sociálnych sieťach. Dôvod? Po rokoch sa to už jednoducho pýtalo a keďže po našich snackoch často siahajú aj mladí ľudia, chceme sa im priblížiť moderným a unikátnym vzhľadom.

Nemusíte sa však obávať, stále nás spoznáte podľa tradičnej červenej farby a typického loga. K tomuto sme však pridali pár nových vizuálnych prvkov.

vizualne prvky Grotto

Biele logo sme napríklad vložili do červenej bagety a takisto sme doplnili symbol v podobe polovičnej bagety, ktorá navodzuje vzhľad ako po odhryznutí.

S týmto vizuálnym prvkom sa dá skvelo pracovať, o čom napokon svedčí hojné využívanie na webe aj sociálnych sieťach.

Hranaté línie však neevokujú len kúsanie či trhanie, okrem toho majú navodiť aj drsnejší a na pohľad výraznejší dojem.

Čo poviete, podarilo sa nám to? Veríme, že áno.

Šťavnatejšie receptúry aj obaly 

Ako sme už naznačili, vizuálne vylepšenia sa týkajú aj obalov bagiet. Tie si po novom kúpite v balení, ktoré je oveľa „šťavnatejšie“ a zároveň čistejšie.

Na obaloch pracujeme s príslušnou farbou produktu, logom a názvom. K tomu už len ingrediencie, aby ste vedeli, čo dávate do žalúdka.

Debrecinska bageta Grotto

Etiketa je tak maximálne jednoduchá, prehľadná a čitateľná aj z väčšej diaľky. Skrátka taká, aká má byť.

K obalom už len posledná informácia. Ak vám zachutili naše rastlinné Sunshine Vege sendviče, po novom ich hľadajte v obale na spôsob plastovej vaničky. Oproti predošlej papierovej krabičke je takéto balenie oveľa praktickejšie. 

Hummus sendvic od Grotto
Čoskoro na vás čakajú aj takéto súťaže, sledujte našu Facebook stránku

Dizajnovými zmenami to však ani zďaleka nekončí. Už po prvom súste si všimnete, že sme sa postarali aj o vylepšenie receptúr.

Dôkazom je mäkšie a vláčnejšie pečivo, ktoré skvelo dopĺňajú ešte kvalitnejšie dresingy, šunky a salámy. A tak ako doteraz, naďalej zostávame verní čerstvej zelenine od overených dodávateľov.

Chuťový zážitok pre vegánov aj vegetariánov 

Už od roku 1997 vám prinášame pôžitok z plnej chuti. A to vďaka bagetám, sendvičom, panini a ďalšiemu rýchlemu občerstveniu, ktoré pre vás vyrábame v Bartošovej Lehôtke.

No tak ako sa meníme my, menia sa aj požiadavky a chute našich zákazníkov. Dopyt po zdravších, bezmäsitých či rastlinných snackoch rastie, ponuka však tomu veľmi nezodpovedá. Preto sme sa rozhodli prispieť opäť niečím novým.

Po rastlinných sendvičoch Sunshine Vege tak na pulty prinášame až osem nových špaldových bagetiek, ktoré si kúpite vo vegánskej či vegetariánskej verzii.

Za všetky spomenieme vegetariánske Šťavnaté rezančeky a Pikantné rezančeky. Tie okrem sójových rezančekov od Garden Gourmet obsahujú aj kopec zeleniny a pikantný alebo majonézový dresing.

Do ponuky pribudli aj dve čerstvé novinky – bagetka Hummus a Raňajková. Samozrejme, oboje vo vegánskej verzii. Popri Lunter prísadách sme totiž použili len zeleninu, tofu a naturálnu nátierku.
Hummus bagetka od Grotto

Vegetariánske snacky a niektoré klasiky (napríklad Bavorskú bagetu) sme v minulosti ponúkali vo väčšej gramáži. Sýtosť bagiet ukázala, že je potrebné znížiť gramáž výrobku a tak sme zákazníkom vyhoveli.

Rozhodli sme teda pre menšie bagetky, ktoré sú dostatočne sýte a akurát do ruky.

Nové špaldové bagetky nájdete tradične na vybraných čerpacích staniciach OMV a vo vybraných obchodných reťazcoch Metro, Terno, Kaufland, COOP Jednota a v menších bufetoch či predajniach.