Ako trávime leto v Grotto? Kultúrne, športovo a opäť s novými chuťami

1. Kuracia tortilla

V chladiacich boxoch ste donedávna mohli vídať dve Grotto tortilly – tortillu morka a tortillu kebab. Tieto dva produkty však od leta nahrádza naša nová kuracia tortilla, ktorú si určite zamilujete.

Jej skvelú chuť zaručujú lahodné kuracie stripsy, chrumkavý rímsky šalát a paradajka s osviežujúcim horčicovým dresingom. Ide teda o ideálnu ľahkú kombináciu, ktorá je ako stvorená na letné výlety.

V balení produktu nájdete hneď dva sýte kúsky, a tak sa sa o váš pôžitok z plnej chuti môžete podeliť.

2. Raňajkový sendvič 

Ďalšou novinkou potešíme tých z vás, ktorí nedáte dopustiť na poriadne raňajky. Vytvorili sme totiž špeciálny raňajkový sendvič, ktorý je parádnym bielkovinovým štartom dňa.

Spojenie praženice, čerstvo upečenej slaninky a prírodného syra v bielom touste vám umožní dopriať si obľúbené raňajkové chute kedykoľvek počas dňa.

3. Tortilla na grill 

Okrem vymýšľania nových Grotto produktov sme pripravili tiež špecialitu, ktorú si najnovšie môžete dopriať na čerpacích staniciach Slovnaft.

Náš tím totiž v spolupráci so známym mladým kuchárom vytvoril vynikajúcu tortillu na grill, ktorá zatočí s vašimi chuťami.

Pokiaľ teda uprednostňujete rozvoniavajúcu zohriatu tortillu pred tou z chladiaceho boxu, odporúčame vám ju ochutnať. Neoľutujete.   

4. Šport v srdci Slovenska

S produktmi Grotto ste sa mohli toto leto stretnúť nielen v obchodoch a na čerpačkách, ale aj na športových podujatiach na strednom Slovensku. Stali sme sa totiž hrdým partnerom Marathon BB Tour & MiniTour.

Už 18. júla sme si preto zašportovali na prvom behu, ktorým bol Kordícky Extrém, a najbližšie sa vidíme na Banskobystrickom maratóne, ktorý sa uskutoční 24. októbra. Hladný nezostane nikto.

5. Za kultúrou do Kremnice

Okrem športu môžete kalórie z našich chutných bagiet spáliť aj poriadnym smiechom. Ten sa bude už tradične ozývať podujatím Kremnické gagy, ktoré sme tiež s úsmevom zasponzorovali. 

Okrem finančného príspevku pomáhame zabezpečiť občerstvenie pre účinkujúcich, ktorí si doplnia energiu našimi bagetami. Pretože, ako to už raz býva, s plným bruchom je všetko veselšie.

Európsky festival humoru a satiry štartuje už 28. augusta a lístky naň si budete môcť nielen kúpiť na webe festivalu, ale tiež ich vyhrať v našej súťaži, ktorú pre vás pripravujeme. Nezabudnite preto sledovať našu fanpage

6. S vynovenou identitou, bližšie k vám

Keďže čítate tento článok, pravdepodobne ste zaregistrovali aj niektoré z našich nedávnych online aktivít.

Okrem toho, že sme s vami začali aktívne komunikovať na sociálnych sieťach, urobili sme všetko preto, aby ste mali pôžitok nielen z našich produktov, ale aj z našej webstránky. Preto sme ju pre vás kompletne vynovili.

Všimli ste si, že mimo nového dôležitého obsahu a fotografií produktov pribudol na našej stránke aj magazín Grottoviny? V rámci neho vás odnedávna zásobíme originálnymi receptami na chutné a rýchle jedlá, ktoré vám odporúča nielen Gurmán Otto.

A to ani zďaleka nie je všetko. Čítajte nás aj naďalej a nenechajte si ujsť ďalšie novinky. S budúcim súhrnom aktualít a zaujímavostí sa na vás tešíme opäť o mesiac.