Čo je nové v Grotto? Doladili sme vegetariánske bagety, pomáhali sme v čase pandémie

Koncom minulého roka sme dolaďovali vegetariánske bagety a už čoskoro si ich budete môcť kúpiť. Vylepšené chute našich produktov však potešia aj tých z vás, ktorí obľubujete mäso.

Nové chute nielen pre vegetariánov

Ak ste milovníkmi bezmäsitých jedál, touto informáciou vás určite potešíme. Už čoskoro sa totižto na slovenský trh dostanú naše nové bagety – prvá bude syrová a druhá so zemiakovým šalátom.

Tieto príchute sme do ponuky zaradili najmä preto, aby sme priniesli chutné bagety aj vegetariánov. Samozrejme, kombinácia surovín je zostavená tak, aby boli chute plnohodnotné, vyvážené a aby ulahodili komukoľvek. Bez ohľadu na to, či konzumuje alebo nekonzumuje mäso.

Vylepšenia aj v tortillách

Ďalšou novinkou sú okrem bagiet aj teplé tortilly, ktoré sa dajú pripraviť na grile aj v mikrovlnke. A keď už sme pri tortillách, jedna pribudne aj medzi hotovými jedlami.

Konkrétne pôjde o bielu kuraciu tortillu. Jej základnou prísadou budú kuracie stripsy, ktoré sa podávajú spoločne s dostatočnou porciou zeleniny a lahodným dresingom.

tortilla, grotto

Podobne ako nové bagety, aj kuraciu tortillu uvedieme na trh už čoskoro. Po tom, ako sme ju od septembra do decembra minulého roka dolaďovali a následne sme pre ňu vyberali obal, prichádza na rad predaj zákazníkom. A na ten sa môžete tešiť už teraz.

Inšpirácie od Michala Kordoša

V spojitosti s novými alebo vylepšenými pokrmami treba spomenúť, odkiaľ prichádzajú podnety k akýmkoľvek zmenám. Samozrejme, vnímame interné nápady a takisto sa riadime prieskumami trhu, ktoré nám sprostredkúva obchodné oddelenie.

Okrem týchto podnetov si však necháme poradiť aj od odborníkov z oblasti gastronómie. Jedným z nich je aj známy slovenský kuchár Michal Kordoš, ktorý nám vytvára konkrétne receptúry.

michal kordoš, grotto

Pomoc počas pandémie

Pandémia koronavírusu nás všetkých zaskočila, ale aj podnietila k solidárnosti a vzájomnej pomoci. Preto sme sa aj v spoločnosti Grotto rozhodli prispieť svojou troškou.

Naše bagety sme zadarmo rozviezli tým, ktorí pomoc potrebovali najviac. Išlo predovšetkým o zdravotníkov, policajtov a ľudí z domovov sociálnych služieb.

grotto, pomoc, fakultna nemocnica
Zdroj: Tvziar.tv

Za všetky zariadenia spomenieme Fakultnú nemocnicu F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici, nemocnicu v Žiari nad Hronom, Domov dôchodcov Nádej v Janovej Lehote či Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiari nad Hronom.

Po konzultácii s ministerstvom vnútra sme sa takisto rozhodli distribuovať bagety aj do karanténnych centier. Takouto pomocou prejavujeme vďaku všetkým ľuďom, ktorí sa v takýchto časoch starajú a chránia nás. 

grotto, nemocnica, zachranari
Zdroj: Tvziar.tv

Novinka vo výrobe a školenie manažérov kvality

Ako väčšinu podnikov, aj nás ovplyvnila kríza spôsobená pandémiou koronavírusu. Našťastie sa nám však podarilo udržať všetky pracovné miesta. Dokonca sme v tom čase zorganizovali školenie manažérov kvality na IFS štandard (najnovšia verzia).

Výsledkom tohto školenia je certifikát, ktorý zaručuje bezpečnosť potravín a ktorý ako potravinársky podnik musíme mať, ak chceme distribuovať produkty aj do zahraničia.

grotto, sednič, slanina

A na záver sme si nechali technologickú novinku. Nedávno sme totiž do výroby kúpili baličku na sendviče, ktorá nám umožňuje baliť pokrm do misky po jednom kuse.

Druhý kúsok si tak môžete vychutnať neskôr a nemusíte ho predtým znova prácne baliť.