Máte pred sebou dlhú cestu? Tieto Grotto bagety vás zasýtia najviac

Bageta Kurací rezník

Hoci kuracie mäso patrí k tým chudším, v kombinácii s bielym pečivom, šalátom a tatárskym dresigom vás naozaj zasýti. Vieme to, pretože presne v takomto zložení vyrábame našu bagetu Kurací rezník, do ktorej vlkadáme niekoľko kuracích stripsov.

Pri 100 gramoch dodáte telu 1 244 kJ energie. Ale keďže bageta váži až 220 gramov, na jednu porciu vám prinesie energie viac než dvojnásobok.

bageta kuraci reznik grotto

A ak si chcete skúsiť urobiť kuracie stripsy sami doma, pozrite si náš recept. Chrumkavé kuracie kúsky sa skvelo hodia nielen do bagiet, ale môžete ich podávať s ryžou, zemiakmi alebo len tak s dresingom.

Exclusive debrecínska a syr

Debrecínska Grotto bageta patrí k vašim obľúbeným. Po novom si ju však kúpite až v dvoch verziách – v klasickej a exclusive. Druhý variant je presne pre najväčších hladošov, ktorí sa chcú poriadne nasýtiť.

Vylepšenú exclusive debrecínku sme predstavili v lete tohto roka. A ako každý iný Grotto produkt, aj túto bagetu kúpite na čerpacích staniciach aj v obchodných reťazcoch po celom Slovensku. A čože sa v nej ukrýva?

debrecinska bageta grotto exkluziv

Samozrejme, nechýba debrecínska šunka s 90-percentným podielom mäsa. K tomu sme pridali tvrdý syr, jarnú cibuľku a ešte väčšiu dávku andalúzskeho dresingu.

Tak ak vás čaká pred sviatkami dlhá cesta domov, po debrecínskej Grotto bagete sa určite oplatí siahnuť.

Bageta so zemiakovým šalátom

Nehodí sa vám zemiakový šalát k pečivu? Zájdite na benzínku a vyskúšajte náš nový produkt. Biela bageta chutí v kombinácii so šalátom, malokarpatskou salámou a uhorkou naozaj famózne.

Nedeľnú klasiku si tak nemusíte dávať len cez víkend, ale pochutnáte si na nej hocikedy počas týždňa. 

hovaní nového produktu sme mysleli práve na tých z vás, ktorí sa chcete na cestách poriadne zasýtiť.

Bavorská bageta

Máte radi bagety s vajíčkami? Ak áno, siahnite po našej najsýtejšej bavorskej bagete s energetickou hodnotou 2 990 kJ.

Podľa názvu zrejme hádate, že najvýraznejšou ingredienciou je bavorské mäso. Máte pravdu, ale tým sa to nekončí.

bavorska bageta grotto

Okrem lahôdkového karé medzi kúsky pečiva dávame aj tvrdý syr, varené vajíčko, uhorku, chrenový dresing a celé to zakončíme kúskami restovanej cibuľky.

Ak si chcete skúsiť pripraviť chrenový dresing sami doma, postupujte podľa tohto receptu.

Salámová bageta

Na záver tu máme jednu z našich klasík, ktorú istotne poznáte. V salámovej bagete okrem malokarpatskej nájdete aj kúsky vareného vajíčka, sterilizovanú uhorku a horčicový dresing.

salamova bageta grotto

Vďaka tejto kombinácii bageta dodá vášmu telu až 2 710 kJ energie. Ak teda počas cesty na sviatky vyhladnete, stavte sa na čerpacej stanici a vypýtajte si jednu Grotto salámovú.