Premýšľate nad tým, že by ste si salámu spravili sami doma? Alebo sa len zaujímate o to, ako sa taká saláma vyrába? Tak či onak, tento článok si určite prečítajte.
Slováci majú bryndzové halušky, Maďari guláš a Američania hamburger. Viete ale, odkiaľ sa tieto tradičné špeciality vzali?
Správnym skladovaním potravín zabezpečíte nielen ich dlhšiu trvanlivosť, ale zároveň menej plytváte jedlom a šetríte svoje peniaze.
Na pulty prinášame novú syrovú bagetu a bagetu so zemiakovým šalátom.
Aké základné typy syrov poznáme? A odkiaľ pochádzajú najslávnejšie druhy ako brie, čedar či ricotta? Dozviete sa v našom krátkom sprievodcovi svetom syrov.
Dať si langoš či kakaového slimáka od pouličného predajcu? To je v Maďarsku vždy dobrý nápad. Naši južní susedia však milujú aj nátierku, ktorá súvisí s jedným slovenským regiónom. Ktorým? Dozviete sa v článku.
Pozreli sme sa na mýty, ktoré o našich výrobkoch kolujú, a prinášame vysvetlenia k možným nejasnostiam.
Prihláste sa k odberu a majte prehľad o našich chutných novinkách, akciách či súťažiach.