Slováci majú bryndzové halušky, Maďari guláš a Američania hamburger. Viete ale, odkiaľ sa tieto tradičné špeciality vzali?
Správnym skladovaním potravín zabezpečíte nielen ich dlhšiu trvanlivosť, ale zároveň menej plytváte jedlom a šetríte svoje peniaze.
Chren je nielen chutný, ale aj mimoriadne zdravý. Ukážeme si, ako z neho vyrobiť delikátny dresing, ktorý sa výborne hodí k pečenému mäsu alebo do sendvičov.
Na prípravu domácich panini si vystačíte aj s klasickým chlebom alebo toastami. Skúste to podľa týchto receptov.
Pokiaľ ide o tortilly, fantázia nemá hraníc. Presvedčia vás o tom aj tieto chutné náplne.
Bryndzová, šunková či cuketová? Postačí vám pečivo, zopár základných prísad a chutné zapekanky máte o chvíľu hotové.
O kvások sa musíte starať niekoľko dní. Ako si upiecť chutný kváskový chlieb a čo tomu predchádza? Dozviete sa v článku.
Přihlaste se k odběru a mějte přehled o našich chutných novinkách, akcích či soutěžích.