Túto chrumkavú cibuľku si budete chcieť pridať do každého jedla. Ešte pred podávaním si však prečítajte, ako ju vôbec pripraviť a skladovať.
Zlatistú slaninu plnú poctivých ingrediencií si pripravíte aj sami doma. Stačí postupovať podľa tohto receptu.
Okrúhly tvar, ktorý padne akurát medzi prsty, a neodolatelná chuť, ktorú umocní obľúbený dip. Týmto zdravým nugetkám jednoducho neodoláte.
Ľahké, chuťovo výrazné a len s rastlinnými prísadami. Také sú tieto nátierky z tofu, ktoré si pripravíte za pár minút.
Pre Francúzov je bageta národným pokladom, a tak nečudo, že sa rozhodli požiadať o jej zápis na zoznam UNESCO.
Lahodný, plný čerstvých a zdravých prísad. Presne tak by mal vyzerať ideálny letný sendvič, ktorý si môžete vychutnať kdekoľvek. Niekoľko inšpirácií vám posielame aj od nás z Grotto.
Fermentácia je momentálne populárnou témou. O čo ide a ako si fermentované potraviny zaradiť do jedálnička?
Prihláste sa k odberu a majte prehľad o našich chutných novinkách, akciách či súťažiach.