Ľahké, chuťovo výrazné a len s rastlinnými prísadami. Také sú tieto nátierky z tofu, ktoré si pripravíte za pár minút.
Pre Francúzov je bageta národným pokladom, a tak nečudo, že sa rozhodli požiadať o jej zápis na zoznam UNESCO.
Lahodný, plný čerstvých a zdravých prísad. Presne tak by mal vyzerať ideálny letný sendvič, ktorý si môžete vychutnať kdekoľvek. Niekoľko inšpirácií vám posielame aj od nás z Grotto.
Fermentácia je momentálne populárnou témou. O čo ide a ako si fermentované potraviny zaradiť do jedálnička?
Letné grilovanie nemusí byť len o mäse. Vykúzlite si tieto chutné grilované špeciality s čisto bezmäsitými a rastlinnými ingredienciami.
Hummus už nemusíte kupovať v obchode. Prinášame vám rýchly a jednoduchý recept, s ktorým si ho urobíte aj sami doma.
Nie vždy máte čas nechať polhodinu roztopiť maslo, aby sa dalo bez problémov rozotrieť. Vyskúšajte týchto pár tipov, ako pohodlne natriete pečivo aj maslom priamo z chladničky.
Prihláste sa k odberu a majte prehľad o našich chutných novinkách, akciách či súťažiach.