V rámci rubriky S bagetou po Slovensku sa na začiatku jari vyberieme k rozhľadniam, ktoré ponúkajú malebné výhľady a ešte sú aj samy osebe náramne fotogenické. Idete s nami?
Recepty starých mám vás presvedčia, že aj toto klasické jedlo sa dá urobiť na niekoľko nevšedných spôsobov. Ktorý z nich vyskúšate túto Veľkú noc vy?
Táto Veľká noc nebude ako tie predošlé. Obzvlášť preto by ste si ju mali spríjemniť dobrým jedlom. Niekoľko tipov na netradičné občerstvenie vám posielame od nás z Grotto.
Keď sa povie syr, väčšina z nás si takmer okamžite predstaví eidam. Aká je jeho história a ako spoznať ten pravý? To vám priblížime v tomto článku.
Upečte si spolu s nami raňajkové prekvapenie, ktoré bude mať zaručený úspech.
Nebudeme vám klamať, príprava trhaného bravčového mäsa vám potrvá niekoľko hodín. Ale tá lahodná chuť za to určite stojí. Skúste to podľa tohto receptu a presvedčte sa sami.
Nie je žiadnym prekvapením, že ženy a muži sa líšia v tom, čo najradšej raňajkujú. Potvrdzujú to napokon zahraničné štúdie, ale aj náš malý Grotto prieskum.
Prihláste sa k odberu a majte prehľad o našich chutných novinkách, akciách či súťažiach.